Kuvateksti

Hei, olen Päivi Marita, FM. Olen tehnyt reikihoitoja kaukohoitoina vuodesta 2003. Parantajakoulu 2013 valmensi minut sielunvapautus- ja energiakentän puhdistushoitoihin.

Energiahoidot ovat voimallisia hoitoja ja ne antavat meille mitä tarvitsemme. Energiakentässämme olevien entiteettien ja sielujen vapauttaminen vapauttaa myös meidät: näemme omat mahdollisuutemme paremmin ja valinnan mahdollisuudet lisääntyvät. Lisäksi erilaiset muut hoidot, lääkkeet ja vitamiinit tehoavat paremmin. Saamme energiaa ja unta, joten jaksamme paremmin.

Hoitojen avulla voi saada helpotusta outoihin tai äkillisiin mielialan muutoksiin, pelkotiloihin, unettomuuteen, erilaisiin ahdistus- ja masennusoireisiin sekä erilaisiin kipuihin. Vakavissa tapauksissa suosittelen silti jatkamaan oman lääkärin määräämiä lääkkeitä ja hoitoja sekä seuraamaan tilannetta yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. Kaukohoidot kestävät n.30 min ja useimmiten riittää 1-3 kertaa.

Koska uskon ihmisen vapaaseen tahtoon, toivon, että hoidettavat ottavat minuun itse yhteyttä. Poikkeuksena ovat tilanteet jolloin asiakas itse ei pysty hoidosta päättämään kuten lapset ja vakavasti sairaat esim. koomapotilaat, jolloin hoito tehdään vanhemman tai lähiomaisen kautta. Teen hoitoja viikonloppuisin ja iltaisin, vuonna 2015 hinnat ovat 70 euroa 1.kerta ja uusinnat 35e/kerta. 

Teen hoitoja suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

0400 126 594

 

.