Kuvateksti

Olen Netta Nevantausta, jalat vahvasti maan pinnalla oleva unelmoija ja uudistaja.

Olen opiskellut psykologiaa, kriisi- ja mielenterveystyötä, tautioppia, anatomiaa, ravintoterapiaa, NLP:tä, EFT:tä, hypnoosia, verimikroskopiaa sekä erilaisia energiahoidollisia tekniikoita. Työskentelen syövän sädehoidon annossuunnittelun kehittämiseen erikoistuneessa yrityksessä ja teen vapaaehtoistyötä saattokodissa. Olen nähnyt upeita paranemistarinoita ja kauniita kuolemia. Olen joutunut myös näkemään, kuinka resurssipulan keskellä julkisessa terveydenhuollossa potilasta ei hoideta riittävän hyvin tai edes ihmisarvoisesti. Vastapainona olen saanut todistaa kiireetöntä, läsnä olevaa ja potilaan ehdoilla toteutettavaa hoitoa saattokodissa.

Teen intuitiivisia energiahoitoja yhdistäen eri tekniikoita; energiakentän puhdistusta, meridiaaniterapiaan pohjautuvaa kuormittavien tunnelukkojen purkamista sekä ThetaHealingia erityisesti itsetuntemuksen lisäämiseksi ja alitajuisten traumaattisten muistojen sekä negatiivisten uskomusten poistamiseksi. Otan vastaan perjantaisin hoitohuoneella Töölössä, sekä teen kaukohoitoina energiakentän puhdistusta. Verimikroskopiaa teen pääasiassa yrityksissä, ja liikun ryhmien luokse pääkaupunkiseudulla.

Vaikka rationaalinen mieleni kyseenalaistaa ja miettii, miten ja miksi jokin toimii, tärkeämpää loppujen lopuksi on kuunnella, miltä hoito tuntuu ja keskittyä siihen, millaisia konkreettisia tuloksia sillä saa aikaiseksi. Jokaisen omalla vastuulla on olla kiinnostunut siitä, mistä oma elämä koostuu ja millaista viestiä sairaus on tuomassa. Uskon ennen kaikkea oman kokemuksen kautta syntyvään syvään ymmärrykseen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osatekijöistä ja jokaisen ihmisen sisällä olevaan kykyyn parantaa itse itsensä.

Minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse:
netta.nevantausta@voi-hyvin.info

Lisätietoja:
http://www.voi-hyvin.info/