Kuvateksti


Hei, olen Kiti Luostarinen. Olen ammatiltani elokuvantekijä. Työn ohessa olen opiskellut ja tehnyt energiahoitoja. Reconnectionkurssi Tukholmassa Eric Pearlin johdolla sitoi monia lankoja yhteen ja tuntui, että löysin oman tapani hoitaa. Kuitenkin vasta Katrina Bergin Parantajakoulu on ollut se varsinainen aktiivisen hoitotyöhön innoittaja, sillä hoitotulokset ovat olleet niin vaikuttavia. Hoidoissani teen aina ensin energiakentän puhdistuksen ja sitten välitän energiahoitoa.

Hoitojen avulla ihmiset voivat saada apua monenlaisiin vaivoihin, unettomuuteen, outoihin kipuiluihin, pelkotiloihin, ahdistukseen, masennukseen, traumaattisiin kokemuksiin jne. Jos ihmisellä on joku vakavampi sairaus, energiakentän puhdistus voi nopeuttaa paranemista ja tukea toipumista lääke- tai leikkaushoidoista. Minä uskon, että viime kädessä jokaisella ihmisellä on itsessään kyky parantaa itsensä, mutta hoitaja voi olla paranemisprosessissa katalysaattorina ja vauhdittajana.


Asun Fiskarsissa ja teen enimmäkseen kaukohoitoja. Energiahoito ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan ja tämä mahdollistaa kaukohoidon. Se toimii aivan yhtä voimakkaasti kuin lähihoitokin, joskus tuntuu siltä, että jopa voimakkaammin. Erityisesti lasten hoidoissa kaukohoidot ovat olleet uskomattoman tehokkaita ja helppoja toteuttaa nopeastikin.

Lapset ja nuoret hoidankin pääsääntöisesti kaukohoidolla kontaktihenkilönä joko äiti tai isä. Lapsen ei tarvitse edes tietää, että häntä hoidetaan. Lapset ottavat hyvin hoitoa vastaan ja tuloksena on useimmiten selkeä lapsen olon keveneminen ja esim. pelkojen ja aggressioiden häviäminen. Ihmisten hoitamisen lisäksi olen tehnyt liikehuoneistojen ja kotien puhdistuksia. Energiahoito sopii hyvin myös eläimille. Olen hoitanut kissoja, koiria ja hevosia ja myös opettanut eläinten hoitoa.

Oma kovin analyyttinen mieleni pohtii ja kyseenalaistaa jatkuvasti kaikkea, mutta hoitojen myötä olen oppinut arvostamaan ei-tietämistä ja luottamaan elämän luonnolliseen virtaukseen. Viime kädessä ei tarvitse tietää muuta kuin että hoito auttaa hoidettavaa. Se on ainoa asia, jolla on merkitystä. Siksi sovin aina palautussoittoajan asiakkaan kanssa. Siinä hän kertoo hoitokokemuksensa ja sen, onko olo helpottunut. Ja minä kerron, jos olen hoidon aikana nähnyt tai kokenut jotain merkillepantavaa. Siinä tehdään myös jälkitarkastus ja usein samalla menee jonkinlainen jatkohoitokin. Yleensä riittää yksi hoitokerta, mutta joskus on tarpeen yksi tai kaksi lisähoitokertaa.

Yksi hoitokerta on 70e (ALV) ja siihen kuuluu etukäteiskeskustelu, varsinainen hoito ja jälkitarkastus muutaman päivän kuluttua. Jatkohoidot 35e.

Ota yhteyttä:

+358407710133

kiti.luostarinen@gmail.com.