Paula Salomaa

Ajatushautomossa kollegat kohtaavat. Tavoitteena on olla myös yhteisö, jossa sielunvapautuksen ympärillä työskentelevät, voivat vaihtaa ajatuksia sekä saada vertaistukea. Esitelmät, ajankohtaiset teemat ja yhteiset pohdiskelut tuovat tervetullutta puhtia työhömme.

Vuonna 2014 oli vieraanamme Paula Salomaa joka piti loistavan esitelmän aiheesta "Narsismi ja auttajasyndrooma".

Vuonna 2015 kuuntelimme uteliaina Esko Leikaksen esitelmää varvun historiasta ja maasäteilystä.

Vuonna 2016 olimme omavaraisia. Tuiija Virtanen valotti teemaa "Mielenerveys" ja Kiti Luostarinen kertoi "Egon tarinoiden kyseenalaisamisesta" ja minä puhuin mielen omista "möröistä".

Vuoden 2017 yhteisseminaari pidettiin Lapinlahden Lähteellä. Mukana oli peräti 31 kollegaa. Pääteemana oli ns. valtaustila. Tästä puhui ensin hypnoterapeutti, kirjailija ja kouluttaja FM Heljä Suuronen-Geib.

Minä puhuin huolestuttavasta ilmiöstä joita ilmenee varsinkin pienillä pojilla. Poikien raivokohtaukset ja sen myötä jopa ulkoisen olemuksen muutos, mutta tietenkin myös hoitotulokset, herättivät vilkkaan keskustelun johon ottivat osaa myös vierailijamme.

Sami Pajunen, psykologi; Nina Bjelogrlic-Laakso, LT, FM, neurologian erikoislääkäri; Tarja Kallio-Tamminen, FM, suomalaisen filosofian tutkija ja kirjailija; Oliver Bonifer, naistentautien erikoislääkäri